Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érhetem el az ételkihordó futárnál a szexet? Hogy hívjam fel magamra a figyelmét?
Figyelt kérdés
Többször hozott már ki ugyanaz a futár kaját, aki eszméletlenül vonz. Nagyon szeretnék vele közelebbi kapcsolatba kerülni. Volt már, hogy szexi ruhába nyitottam neki ajtót, látszólag meglepődött, de semmi nem történt.2020. febr. 12. 12:33
11/24 A kérdező kommentje:
Nincs pénzátadás, mindig appon fizetek előre.
2020. febr. 12. 12:46
12/24 anonim válasza:
Ha a szexi ruháról nem esett le neki hogy mit akarsz akkor lehet hogy meleg vagy nem szeretné megcsalni a barátnőjét
13/24 anonim válasza:
Szerintem meg te vagy a futár gyerek csak mulya vagy és nem mersz élni a kínálkozó lehetőséggel és itt próbálsz okosabb lenni. Nyugi,majd holnap más viszi a kaját és megdugja a csajt. :)))
14/24 anonim válasza:
Megyek futárnak...Csajok ha van kedvetek nekem írhattok...
15/24 anonim válasza:
Azt mondjuk megcáfolnám, hogy nem fog munka közben időt vesztegetni mert én is futár vagyok és szexeltem már munkaidőben a kocsi puttonyában.
16/24 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: én vagyok a csaj,de ha nem hiszel nekem írj rám.
Arra gondoltam még az általatok leirtakon kívül, hogy kiejtek a kezemből egy óvszert, arra csak lenne valami reakciója,mit gondoltok erről?
2020. febr. 12. 13:03
17/24 anonim válasza:
Biztos nem bukik a riba@cokra. Amolyan jòfiú vagy langyi.
18/24 A kérdező kommentje:
Kapcsolatot is el tudnék vele képzelni később, de annyira vonz, akár egy mágnes, őrült módon kívánom.
2020. febr. 12. 13:10
19/24 anonim válasza:
Mondd azt hogy nincs penzed es természetben fizetsz
20/24 A kérdező kommentje:
#8 és #14 (Arc)képet küldjetek üzenetben és meglátjuk, de elsősorban a futárra koncentrálok.😇
2020. febr. 12. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!