Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem áll fel a barátomnak rendesen?
21 vagyok ő 25 éves. 3,5 éve vagyunk együtt. Eddig nem volt ilyen probléma most viszont tegnap volt a negyedik próbálkozás és nem.. Pedig tudom, hogy kíván és én is őt nyugtattam is, hogy ne stesszeljen rá. KB fél percig állt neki rendesen aztán basszus sz... pás közbe elmúlt a merevedése. KB 1honapja nem szexeltunk már nagyon kivagyunk. Nem tudom mi lehet a baj.
KB 1honapja nagyon sok whiskey colat ivott.. És utána több napig fájt a hasa főleg evés után. El is ment dokihoz a háziorvos adott beutalot gasztroenterelogushoz de majd csak jövő héten megy. Addig kapott savra gyógyszert, valószínűleg ez lesz a baja mert azt szedi és jó. De nem hallottam még, hogy gyomor probléma összefügg az erekcioval. Illetve mondta, hogy többet jár pisilni, mint eddig lehet prosztata 25 évesen?
Ha már majdnem sírt akkor az eléggé masszívan érintette mentálisan. Ne görcsöltesd rá, mond neki hogy simán nyaljon ki mert szeretnéd és kész. Hagyd neki hogy oldódjon. Ha meredezik akkor kicsit kézimunkázz, franciázz, ne erőltesd a dugást amíg mentálisan nem billen ismét egyenesbe.
A stressz, a teljesítménykényszer az egyik legnagyobb libidógyilkos! (meg az alkohol/drog/fáradság)
A merevedésnek nagyon sok dolog be tud tenni. Gyakorlatilag a minden is.
Vérnyomás, vércukor, a bevitt táplálék, esetleg idült vagy akut megbetegedés vagy lelki dolgok is lehetnek. Gyakorlatilag minden is. Irány a doki! Elsőnek az urológiára fog küldeni. Másodjára valószínű hogy egy teljes laborvizsgálat lesz.
Az hogy ennyi idő elteljen merevedés nélkül az gond. Főleg ennyi idősen.
(ha ellenzi akkor is zavard el dokihoz)
Miért érett meg? Most komolyan? Ha ilyen rosszindulatú vagy és csak fa.. ságot tudsz ide írni akkor jobban jártál volna ha másra használod az energiád mondjuk találni magadnak egy embert akivel összejöhetsz és talán akkor nem leszel ilyen primitív kárörvendő idióta.
Kösz helló. Nem szoktam a magadfajta emberekkel foglalkozni de most jól esett te... Szerencsétlen hülye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!