Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha ilyenkor reggel jól megdugnak benneteket, jobb lesz a napotok?
Figyelt kérdés
2020. febr. 11. 05:37
11/21 anonim válasza:
Reggel nem bírok szexelni, legfeljebb hagyom magam, de azt se szívesen.
12/21 anonim válasza:
Még jó hogy az ilyenek nem jutnak nőhöz!
13/21 anonim válasza:
Imádom a reggeli szexet, de sajnos a párom meg az a fajta, aki reggel alszik a legjobbat...
14/21 anonim válasza:
9-esnek van igaza 😂
Én nagyon lusta vagyok egész nap, ha reggel szexelek, ha reggel rákapok akkor egész nap csak azt csinálnám, az van a fejembe
Szóval ja
24/N
15/21 anonim válasza:
A jól megdugástól tényleg jobb napom lesz, de sajnos nem reggel. Álmosan, éhesen, kávé előtt nem vagyok oda a szexért. Mikor kicsit magamhoz tértem, utána már jöhet. :) Én inkább délelőtt, délután vagy este szeretek szexelni.
16/21 anonim válasza:
Attól függ. Ha dolgozni kell menni, akkor nem, de ha ráérek szeretkezés után, akkor igen.
18/21 anonim válasza:
Ez nem napszak specifikus a nőket mindig meg kell dugni mert elvárják hogy kielégítve legyenek, aki mást mond hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!