Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket izgatja ha néha felpozza őket a faszijuk szex előtt vagy közben?
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 15:16
11/14 anonim válasza:
Vonz a dominancia, de a nő részéről, és úgy, ha inkább a lábát használja.
12/14 anonim válasza:
Nem kifejezetten izgat, viszont egyszer kiprobaltam, hogy enyhen megpofoznak szex kozbem
A dominancia tobbi elemét jobban tudom ertekelni :)
13/14 anonim válasza:
Az én csajom hála égnek ilyen:-D
Én is domináns tipus vagyok,de azért szex elött nem pofozom,akkor csak pl falhoz szoritom,és miközben csókolom és ujjazom,akkor a nyakát szorongatom,persze ésszel és nem úgy hogy fulladozzon.de szex közben ha olyan a helyzet vagy a póz,akkor már szereti ha pofozgatom,söt engem is még jobban beindit mégjobban..de figyelek arra hogy túlzásba ne vigyem...
14/14 anonim válasza:
Szex előtt ne pofozgasson, de közben olykor jöhet. természetesen itt csak óvatos pofonokról lehet szó. Ha ilyenre vágyom, kiprovokálom, elkezdek én pofozkodni, markolni a haját, s akkor tudja, hogy ezt szeretném, lefog és visszapofoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!