Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sracok titeket mlert taszit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok titeket mlert taszit ha egy no szeret a szexben iranyitani?

Figyelt kérdés

Minden pasimon azt vettem eszre hogy zavarja a no iranyit, inkabb ok akarjak kivenni a munka oroszlanreszet.

Zavarja a hiusagitokat ha egy no van felul?

2020. febr. 9. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
A férfi dolga, hogy irányítson, ez genetikailag így van kódolva. De csak hogy hasonlítsam is valamihez, a táncban is pl mindig a férfi (kéne) irányítson. Továbbá a legtöbb nő azt várja el, hogy a férfi tegye a dolgát, mi pedig ehhez alkalmazkodunk.
2020. febr. 9. 19:47
 12/16 anonim ***** válasza:
62%
Én imádom ezt lábfétises férfiként. 32F
2020. febr. 9. 20:56
 13/16 anonim ***** válasza:
14%

Erősen domináns vagyok, de igenis jelezze vissza a partnert neki mi hogy a jó, "segítsen" nekem is hogy tudnám még jobban csinálni a legteljesebb örömért.

Az irányítást nem adnám át teljesen, de inkább legyen aktív mint egy darab fa.

2020. febr. 9. 21:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Ki lehet próbálni egyszer, de maximum akkor 10-ből 1. Én férfiként nem igazán tudom elképzelni, hogy feküdjek egy helyben, az lányoknak való. Mindig úgy indul, hogy a lányt hanyatt fektetem és a combjai közé kerülök , simogatom, játszok a melleivel, stb., nem is folytatom, mert akkor önkielégítést kell végeznem. Egy nőnek tökéletesen elég, ha hangokat ad ki, de annyira nem kell mozgolódnia. Én teszem a dolgomat, férfi vagyok. Mozoghat annyit, hogy a combjaival néha megragad, közelebb húz, összekulcsol, vagy pár másodpercre összeszorít, de aztán elengedi magát, a kezeivel is közelebb húzhat, ha feljebb járok, de ennyi. A nő feküdjön egy helyben és végül engedje a férfinek, hogy a menyországba juttassa őt és persze saját magát is.
2020. febr. 10. 02:23
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Az előző vagyok, most tovább gondolkoztam ezen.. Hát, ha egy nő irányítana egyszerűen fura lenne, hiszen akkor nem én lennék a domináns fél. ilyen tapasztalatom még nem volt, el se tudom szinte képzelni. A kérdezőnek ez bejön?
2020. febr. 10. 02:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem taszító idönként még vágyom is rá.
2020. febr. 10. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!