Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan rókafarkas análdugó, aminek nem hullik a szőre? L
Figyelt kérdés
2020. febr. 9. 14:56
1/8 Noren1989 válasza:
Hát, virágom, ezzel szebbé tetted a napomat XDDD
2/8 anonim válasza:
Biztos létezik de kétlem, hogy itt bárki anál dugóval kereskedne.
3/8 anonim válasza:
Igen,valószínűleg az összes minőségibb "rókafarkas análdugó"ilyen. De konkrét márkát nem hiszem hogy tudnak itt mondani neked.
Amúgy miért hiszi annyi lány hogy ha egy szőrös valami lóg a fenekéből az valami elképesztően izgató dolog?
4/8 anonim válasza:
Sajnos az enyém is hullik,ettől meg szeretem használni.
7/8 anonim válasza:
Én a Wishen láttam egy jó párat. Árban nem vészes viszont, hogy hullik-e azt nem tudom.
Személy szerint én baromi izgatónak találom ha egy nő bevállal egy ilyet.
8/8 anonim válasza:
Nekem bejön ha ilyen van egy lány popsijában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!