Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen maszturbáltatok előszőr?
Én először az óvodában próbáltam
Nem tudom hogy jött
Épp alvás idő volt az ovónő nem figyelt
Persze csak simogatás volt ezt többször is csináltam
Aztán úgy 11-12 évesen masztiztam rendesen először
Hason fekve néztem a tévében olyasmit, ami izgató volt (akkor még nem is tudtam, hogy miért tetszik annyira, de már érdekesnek találtam) és egyszer csak éreztem, hogy megmozdul a péniszem. Meglepődtem, de jó érzés volt, ahogy nekidörgölődött a nadrágnak/ágynak. Ezután gyakran csináltam ezt, mert mindig finom érzés volt, mígnem egy napon hirtelen "nagyon jó" lett: életemben először elélveztem. Másnap is próbálkoztam, akkor nem sikerült, de nem adtam fel. Tovább kísérleteztem és egyre gyakrabban és biztosabban jutottam el az orgazmusig; hamarosan már magömlésem is lett. Kezdetben a csípőm ösztönös mozgatásával igyekeztem fokozni az érzést, aztán nemsokára rájöttem hogyan tudom kézzel izgatni magam.
Olyan 11-12 éves lehettem akkoriban, nem emlékszek pontosan. Az biztos, hogy 13 évesen már rendszeresen végeztem önkielégítést.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!