Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövős ez a nő?
Passz, lehet a világítás teszi de eléggé hát nem mai gyártmánynak tűnik. :D Szóval itt és most nem "bejövős" de amúgy a haját mocskosul adom és az alakja is igencsak rendben van. Szóval alapvetően "jó nő" [fuh de hülye kifejezés ez te szent isten] csak szerintem majd egy tizessel idősebb mint én, legalábbis így ránézésre.
28F
Áh így képen azért fiatalodott jópár évet. :D
Isten igazából így második ránézésre egész aranyos, a szeme, szemöldöke, haja, mosolya, alakja szép szóval jah mondhatjuk hogy bejön.
Szögezzük le hogy ez részemről szőrszálhasogatás mert amúgy szerintem így a kép alapján bőven szebb mint egy átlagos harmincas nő. [Ezt csak azért hogy az erre tévedő lányok/nők tudják hova tenni a véleményem. :D Messze nem ez a "minimum" amit meg kell ugrani valakinek.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!