Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 2-3 análtól a későbbiekben lehet vmi probléma? L
Ha ésszel csináljátok (higiénia, síkosítás, fokozatosság), nem egy vadbarom a pasid akkor még belefér. Ha barom akkor meg heti, de évi egy sem.
A széklettartásodra nincs kihatással (ha ésszel csináljátok), de az aranyered ettől még kijöhet, pláne ha eleve hajlamos vagy rá. Ha probléma van, akkor visszavesztek a mennyiségből, intenzitásból, vagy nem csináljátok onnantól.
"hosszútávon a záróizom gyengülése, szélsőséges esetben pelenka és/vagy prolapszus." Nézzük csak...
Akkor én már jobb ha ki sem megyek az utcára.
Nem vagyok meleg, de jó nagy darab ember vagyok 190/100, és napjában kétszer akkorát és vastagat szarok, hogy 2x kell lehúznom a WC-t mire lemegy.
A ti hülyeségetek szerint, 58 évesen már folyna a lábamon a szar.
És, hogy a kérdezőnek is válaszoljak, nem lesz tőle semmi bajod.
A lényeg az, hogy körültekintően, jól előkészítve, lehetőleg ne sértse meg a záró izmodat.
És a higiéniára is fontos figyelni.
#7:
M9nt azt említettem, a napui 2 szarom vastagsága 2x olyan vastag mint az átlag farokméret.
És nem, nem járt bennem farok, de ha kiszarok 5cm vastag valamit naponta 2x, akkor nehogy már egy 3-4cm vastag "puha" kolbász megölje a záróizmot.
És ebben hol van még a regenerálódás?
Pfff buták vagytok biológiáűból mint a tök, ülj le 1-es. Legközelebb ha az emberi testet és a szövetet oktatják, ne a telefonodat nyomkodd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!