Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális? Olyan perverznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Olyan perverznek érzem magam ettől

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki általánosban végig osztálytársam volt. Elit tanuló, osztályelső, egyfolytában jött akkoriban még utánam, de én csak nagyon jó barátomnak tartottam, nem tudtam úgy rá gondolni, hiszen alacsonyabb volt nálam meg egészen dundi is, hiába mondták hogy mi tuti hogy járunk, én nem fantáziáltam erről. Utána megszakadt a kapcsolat középsuliban, egyszerűen nem beszéltünk, és mintha haragudna valami miatt rám néha úgy éreztem. 4 év után 2 hónapja újra láttam, mert egy városban tanulunk, nagyon jóképű lett és magas, kifejezetten szép, férfias vonásokkal,orvosi egyetemem tanul ráadásul. Nagyon megtetszett, azóta rengeteget kattogok rajta. Tudom, hogy a városban lesz egy olyan köszöntő, ahova ő biztosan megy és idén én is pályáztam hogy én is mehessek és végre láthassuk egymást. Valahogy úgy érzem hogy őt is érdekelhetem, mert mindig villant a szeme meg nézett ha meglátott valahol. Azóta készülök erre a megnyitóra és elkezdtem edzeni, étrendet módosítottam, és esténként sokszor ábrándozom azon hogy de jó lenne (még ha több nem is lenne köztünk) de egyszer jól megr**kna. Ez normális? Olyan perverznek érzem magam h egy régi barátommal kapcsolatban ilyeneket érzek

19/L

2020. febr. 6. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Kötve hisze, hogy elfelejtette a kosarat, tehát nem hiszem, hogy sok esélyed van.
2020. febr. 6. 21:42
 12/17 October15 ***** válasza:
24%

Milyen kosárról és fejének le sem szarásáról beszéltek? :D Nem tudom felétek mit jelent a barát szó de felén nem szarunk fejükre. :D

+Attól ne legyen már vki alja szemét hogy nem jön be neki valaki...

2020. febr. 6. 21:54
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
jó eséllyel lenne is köztetek valami ha úgy alakítanád. már nem az a dagi srác aki egykor a barátzónában volt. az hogy beindított az teljesen normális,kíváncsi vagy,ennyi...
2020. febr. 6. 22:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Abban semmi perverz nincs hogy aki tetszik azzal dugni is akarsz.

Az más kérdés hogy a pasi hogy reagál. Kicsit felszínes vagy, ha "kikupálta" magát akkor valószínűleg csajozni is megtanult. Ha van egy csepp esze akkor nem ölbe tett kézzel töltötte az elmúlt éveket rád várva epekedve, hanem élte az életét és át fog rajtad látni.

2020. febr. 7. 00:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Az idő és az orvosi sokmindenkit megszépít
2020. febr. 13. 10:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem konkrétan az tetszik, hogy orvosis, csak elismerésből mondtam
2020. febr. 13. 10:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne szegény srácot békén hagyni, mert mindkettőtöknek az lenne a legjobb, ha nem történne semmi. Te most nyilván csak a külsejét látod, nem hinném, hogy komoly érzelmeid lennének az irányába, Ő benne meg könnyen felszakíthatod a régi sebeket, amik bizonyára nem könnyen gyógyultak be. Meg egyébként is, csak Ő tudja, hogy Te akkor mennyire tapostál bele a lelkébe, lehet ma sem hevert még ki teljesen, és mondjuk meg az is elképzelhető, hogy szűz. Úgy is tetszene még Neked? Ne alázd meg azzal, hogy a "nincs ló, jó a szamár" effekt alapján rámész. Ha mondjuk valósak az érzéseid, és nem csak egy nyomorult fellángolás (egyébként nagyon olyan szaga van), akkor talán próbálkozhatsz, de türelmesnek kell lenned Vele, és kitartónak.
2020. febr. 13. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!