Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is életképtelen az aki nem tudott becsajozni 24 éves korára?
Figyelt kérdés
Nem csókolóztam, szüzességemet hivatásossal vesztettem el. Sok lánynál próbálkoztam élőben és interneten is. Neten néha elbeszélgettünk de ennyi. Egyszer volt, hogy valami lehetett volna, de akkor is az ország másik végébe lakott.
Élőben meg flegmák voltak, mind sportos vékony volt én meg husisabb, teltebb.
Aztán rájöttem, hogy telten semmi esélyem és valószínűleg ronda vagyok.
Mindenkitől állandóan megkapom és lealáznak hogy életképtelen vagyok.
Én úgy gondolom valamit jelez, hogy eddig még nem volt barátnőm, pedig semmi mást nem szeretnék jobban.
Ti mit gondoltok, szerintetek mi az igazság?
2020. febr. 6. 16:47
11/12 anonim válasza:
Szerintem ne buliban ismerkedj. Fejleszd a személyiséged, sportolj, olvass, légy kedves mindig és udvarias. Legyenek céljaid és önálló véleményed, valamint légy "férfiasan" határozott, de ésszerű ember. Nincs azzal gond, ha elbizonytalanodsz, de ne "fürödj" benne sokáig. Ha értékes kapcsolatot akarsz, először magadat értékeld. A hiba, amit sokszor láttam: ne gondold ezzel együtt, hogy egy lányt bármivel meg lehet fogni, ha válogatsz! Ha sportos lányt akarsz választani, sportolni se árt ám! Fiatal vagy, ha esetleg egyetemre mész, dolgozni, ott meg abban a helyzetben nem árt talpraesettnek lenni. És ez nem jelenti, hogy hibátlan vagy, csak törekvő (nem pedig törtető).
12/12 anonim válasza:
Ja és legyen humorod, finoman szólva nem egy hátrány általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!