Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti spricceltek amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti spricceltek amikor elélveztek?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakoriak az ilyen lányok?

Minden alkalommal van spricc vagy csak néha?

Hány évesen spriccoltál először és most mennyi vagy?

2020. febr. 6. 11:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%
Én megnyomok egy pontot bárki behugyozik, aminek nem sok köze van az élvezethez. Egy nőt normálisan meg kell bhaszni!
2020. febr. 6. 13:35
 12/19 anonim ***** válasza:
21%
Ha olyan ügyesen nyomod a böndőjét, akkor be is szarik, de ezeknek semmi köze nincs az élvezéshez!
2020. febr. 6. 13:50
 13/19 anonim ***** válasza:
94%

3 lepontoztátok.

En vele ertek egyet, pedig nő vagyok.

Mar elmúltam 40 eves mikor kihozta belőlem ezt valaki, azóta azt vallom több múlik a ferfin mint a nőn ezügyben.

2020. febr. 6. 14:52
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm is első pasijával nem tudott élvezni, velem meg hónapokig nem, még csiklóval sem. Pedig még nem is tartozik a kifejezetten gátlásos emberek közé. Aztán egyszer csak sikerült neki, azóta sorozatélvező, és spriccelni is könnyen tud.
2020. febr. 6. 15:20
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Van amikor igen, van amikor nem, de nem spriccelek, hanem folyok én is. Viszont van, hogy nedv van, de nem mentem el. Legalábbis érzésre nem.

43

2020. febr. 6. 15:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnőm képes volt rá. Ha akartuk jött, ha nem akartuk, nem jött...fejben dől el az egész. Ha elengedsz kijön belőled, ha visszatartod az ingert, akkor semmi. De ha a g pontnál izéled, akkor nyomod azt a pontot, ezért érzed. Vagy neked mikor jön, mit csinálsz olyankor?
2020. febr. 26. 19:31
 17/19 Gabipasika ***** válasza:
100%

Egy szexkapcsis csajom nagyon könnyen tudott spriccelni. Imádtam. Egyszer telibe spriccelte a felső testem, egyszer pedig nyalás ujjazás közben az arcomra számba, isteni volt, nyeltem, finom volt.

Imádom a nedves puncikat.

Ahogy itt írtátok a folyós puncikat is, imádom teljesen kinyalni belőle a folyadékot...

Puszi csajok :D

38/F

2020. ápr. 10. 00:54
 18/19 anonim válasza:
100%
Èn szoktam spriccelni.Nem minden alkalommal de legtöbbször szoktam
2020. máj. 1. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben nem tudtam. A mostani barátommal már lassan 6 éve vagyunk együtt. Az elején nem volt vele sem ilyen. Aztán volt egyszer hogy sikerült, én meg megijedtem hogy mi ez. Kicsit kellemetlenül is éreztem magam. Utána barátom próbálta többször, neki nagyon bejött én viszont gátlásos lettem ezzel kapcsolatban. Szóval nem ment. Aztán egyszer ráéreztünk. Ő most már pontosan tudja hol van az a pont én meg már eltudom magam engedni és óriásikat élvezni. A pasim meg imádja. Mindig teljesen elveszti a fejét tőle. Azóta egyébként sokkal könnyebben megyek el spriccelés nélkül is.

Szerintem is sokkal több lány képes erre, csak kell hozzá egy pasi aki türelmesen kitapintja meg a lánynál is nagyon fontos, hogy elengedje magát.

2021. júl. 4. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!