Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bejövök a pszihológusomnak?
Próbálom a lehető legrövídebben összefoglalni, hogy mi történt.
2 hónapja elmentem pszihológushoz mivel volt egy lelki problémám. Én nem igazán akartam menni, de anyukám ragaszkodott hozzá, hogy menjek.
A pszihológus egy fiatalabb 27-28 körüli férfi volt. Először távolságtartó, és udvarias volt, de úgy 20 perc után elkezdtett flörtölősen beszélni hozzám. Ha én beszéltem egyfolytában mosolygott. A végén már azt vettem észre, hogy inkább ő beszél és csak teszi az agyát. Elég fura volt.
Anyukám azt mondja, hogy menjek el majd mégegyszer de én nem szeretnék. 1. Nem jön be 2. Nem hiszem, hogy ez jó ötlet.
Nekem ő nem az esetem. Most akkor bejövök neki?
18/l
Véleményem szerint pszichológushoz csak azok mennek akiknek több pénzük van, mint problémájuk...
Valós problémára ott a pszichiáter, a többi csak elméleti kuruzslás és bólogatás 8000 forintért óránként...
Ne menj mert a problémádat egyedül is meg tudod oldani ha valóban meg is akarod...
A mivel elolvastad így majd kiszámlázom neked én is :)
Könnyen lehet, hogy megtetszettél neki. Viszont az ő szakmájában komoly etikai vétség kapcsolatot létesíteni a pácienssel, így nem valószínű, hogy bepróbálkozna, ha mégis, az nagyon gáz, nyugodtan utasítsd vissza.
Pszichológusnál nagyon(!) sokat számít a terapeuta személysége: lehet, hogy nem megfelelő neked az ő személysége, stílusa, másvalakivel jobban müködbe a dolog.
Szerintem beszélj anyuddal, hogy nem szimpatikus az illető, inkább máshoz szeretnél menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!