Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti szeretitek ha egy lánynak nincs sok önbizalma, és ha egy kicsit naív? L
Figyelt kérdés
Vagy ez kiábrándító számotokra?2020. febr. 5. 00:34
13/20 anonim válasza:
Meg kellene ismerni! Így nem tudom.
14/20 anonim válasza:
Nekem az önbizalomhiányos lányok jönnek be mert én is az vagyok. a második válaszoló nőként válaszolt és szinte az összes férfi rácáfolt.
15/20 anonim válasza:
Igen, ha olyan cukin naív de nem buta, attól nagyon szexi lesz!
16/20 anonim válasza:
Inkább, minthogy intrikus legyen és beképzelt.
(Egyáltalán;van még olyan nő akiben van egy kis bizalom és szerénység?)
17/20 anonim válasza:
Igen! :-) És ha ezek mellé még eléggé fiatalka mis, akkor egyenesen imádnám! :-)
48Ffi
19/20 anonim válasza:
Az önbizalmat mind a két nem meg tudja játszani. Ez az érzem, hogy van önbizalma nem 100%-os dolog. Én is meg tudom játszani sikeresen. Lányok is szoktak próbálkozni vele, azt majd lehull a lepel, hogy milyen kis nyuszi is valójában. Szerintem felesleges ezen az önbizalom dolgon túlságosan pörögni. Számomra ez annyira nem fontos. De ne keverjük ezt össze, a bénító gátlásossággal! Ahhoz azért nem sok mindenkinek van türelme. Bár ha valakiben valami megfog valakit, akkor úgy is fog szenvedni vele. Ismerek én annyira gátlásos lányt is és fiút is, hogy az már fájdalmas. Mégis mindegyiknek volt olyan párja, akik hajlandóak voltak velük hosszútávon szenvedni. Ilyen ez a szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!