Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejön ha egy lány magas és hosszúak a lábai?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 19:54
11/26 anonim válasza:
Leginkább csak azok jönnek be!
12/26 anonim válasza:
Nincs olyan hogy nőies magassàg szerintem.
Minden nő tud nőies lenni, legyen az 150 vagy 190 cm magas. Minden a kisugarzason mulik
14/26 anonim válasza:
Szép, de barátnőnek alacsony lányt szeretnék.
16/26 anonim válasza:
Nekem teljesen, mivel lábfetisiszta vagyok, és a hosszú lábak általában nagy lábmérettel járnak, amiért megőrülök.
18/26 anonim válasza:
Most hogy látatlanban majdnem mind megkúrnánk a kérdezőt,meg is mutathatná magát akár priviben is.
19/26 anonim válasza:
Én elég magas vagyok, majdnem 170 centi (cipőben legalább +3 centi), de kezd egyfajta komplexusom lenni, az összes emberke, aki tetszik nekem ilyen 185-190 centi és mégis apró, 155-160 centis barátnőik vannak. A valóságban én azt tapasztalom, hogy inkább a kis cuki lányokra/nőkre bukik mindenki.
20/26 anonim válasza:
#18 :D :D
Inkább a talpait nézném csak meg, biztos szexik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!