Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy 24 éve srácról akinek még soha nem volt barátnője?
9-es:
Ez még gázabb mint amit a kérdező írt. :D Ennél sablonosabb csics**kaságot még nem láttam XXD
"Szia!"
"Mit tanulsz?"
"Tetszik a képed"
Abban igazad van, hogy nem jó így egyből letámadni a nőket mint ahogy a kérdező teszi ezt, de ez k**va gáz és sablonos, unalmas...
10 Gratulálok, nekem is Mercim van! Bár én suzukival is tudtam csajozni, üdv márkatársam, sok balesetmentes kilómétert kívánok. És sok jó csajt vigyél el benne, szó szerint is testvérem! ;)
11! Engem is kiforgatsz nagyjából... Akkor áruld már el, mégis mit lehetne írni? abban egyet értünk, hogy a letámadás nem jó sablonon kivül ninsc más + túl alázatosnak sem kell lenni...mert ha érzik a csajok h hű,de elájultam most tőle, mert ő épp most beleesik a jó csaj aktegóriába, úgy fogja érezni bármit mgtehet...
Vagyis én sok csajjal voltam már együtt, nekem mindíg összejön, tehát ne nekem áruld el, hanem a többi váalszolónak, hogy neked akkor m i a módszered, ötleted?! :D ha csaj vagy csak gratulálni tudok...normális témát elvárnál de rámírni te is gyáva vagy és lájkokkal jelzed h szimpi vagyok... igy csinálja a csajok háromnegyede én ettol vágok eret :D Üdv 4. és asszem 9. váalszoló voltam :D
9-es szintén Gratulálok, és kívánok minden jót, sok baleset mentest, Tiszteletem márkatársam.
Csak is jó csajokat kívánok hátra és az anyósra.
Hogy :
-Vagy csúnya mint az ördög;
-Vagy nincs ízlése;
-Vagy válogatós mint a qrva7szentség;
-Vagy fogalma sincs a női lélektől;
-Vagy elképesztően unalmas és szürke.
-Esetleg mindegyik egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!