Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok egy 24 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy 24 éve srácról akinek még soha nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
A kérdés adott.

2020. febr. 4. 18:01
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%

9-es:

Ez még gázabb mint amit a kérdező írt. :D Ennél sablonosabb csics**kaságot még nem láttam XXD

"Szia!"

"Mit tanulsz?"

"Tetszik a képed"

Abban igazad van, hogy nem jó így egyből letámadni a nőket mint ahogy a kérdező teszi ezt, de ez k**va gáz és sablonos, unalmas...

2020. febr. 4. 18:57
 12/17 anonim ***** válasza:
50%

10 Gratulálok, nekem is Mercim van! Bár én suzukival is tudtam csajozni, üdv márkatársam, sok balesetmentes kilómétert kívánok. És sok jó csajt vigyél el benne, szó szerint is testvérem! ;)

11! Engem is kiforgatsz nagyjából... Akkor áruld már el, mégis mit lehetne írni? abban egyet értünk, hogy a letámadás nem jó sablonon kivül ninsc más + túl alázatosnak sem kell lenni...mert ha érzik a csajok h hű,de elájultam most tőle, mert ő épp most beleesik a jó csaj aktegóriába, úgy fogja érezni bármit mgtehet...

Vagyis én sok csajjal voltam már együtt, nekem mindíg összejön, tehát ne nekem áruld el, hanem a többi váalszolónak, hogy neked akkor m i a módszered, ötleted?! :D ha csaj vagy csak gratulálni tudok...normális témát elvárnál de rámírni te is gyáva vagy és lájkokkal jelzed h szimpi vagyok... igy csinálja a csajok háromnegyede én ettol vágok eret :D Üdv 4. és asszem 9. váalszoló voltam :D

2020. febr. 4. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#8 Élőben semmi gond nincs ezzel a szöveggel,feltéve ha nem a semmiből, hirtelen letámadva teszed. Érdemes elöször szemezni,rámosolyogni a lányra és ha látod rajta,hogy kölcsönös az érdeklődés, akkor odamenni hozzá és beszèlgetést kezdeményezni,majd megkérdezni,hogy lenne-e kedve mindezt folytatni a későbbiekben egy sütemény/kávé stb. keretein belül. Értelmes lány nem várja el a saját autót,saját lakást, főleg nem huszonévesen,csak az aranyásók.Ha rám hallgatsz, ezeket a válaszokat hagyd figyelmen kívül,melyek arra vonatkoznak,hog milyen típusú autód legyen.
2020. febr. 4. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

9-es szintén Gratulálok, és kívánok minden jót, sok baleset mentest, Tiszteletem márkatársam.

Csak is jó csajokat kívánok hátra és az anyósra.

2020. febr. 4. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Hogy :

-Vagy csúnya mint az ördög;

-Vagy nincs ízlése;

-Vagy válogatós mint a qrva7szentség;

-Vagy fogalma sincs a női lélektől;

-Vagy elképesztően unalmas és szürke.

-Esetleg mindegyik egyszerre.

2020. febr. 4. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
92%
leírtam már párszor,nem egy atomfizika a csajozás. amire figyelned kell: érdeklődj,kérdezz,bókolj! (hazudj is ha az kell,de nem legyél sok!) a lányok a külsőségekre mennek,a nőknél ez kissé komplexebb.
2020. febr. 4. 19:42
 17/17 anonim válasza:
hmm... akkor miért vannak olyan emberek akinek megy az atomfizika de a csajozás nem? :D
2020. febr. 4. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!