Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csaj egy 10-es én 2-es. Hogyan érjem el hogy kézen fogva sétálgassunk az éjszakában?
Végre egy pasi aki gyönyörűnek tálalja a péniszét és nem azé sir a szája h mekkora még h merre görbül... hidd el ez már fél siker
N
A sorozat szerint 3-ból kétszer, csak hogy pontosak legyünk. A valóságban 10-ből legalább 9 lány kihajítana ezért, és örülhetnél, hogy ennyivel megúsztad. Aki nem vonzódik hozzád, az nem fog lefeküdni veled csak azért, mert levetkőztél. A nők egyébként sem a pénisz szépségét nézik, hanem az összképet, a kisugárzást.
Attól, hogy (szerinted) rosszul nézel ki, még lehetsz egy nő számára vonzó. Nem kizárt, hogy egy olyan nő számára is, aki nálad sokkal szebb. De ehhez más területeken (nem a szexre gondolok) átlagon felül kell teljesítened.
És neked se legyenek irreális elvárásaid. Ha elvárod, hogy a nagy semmiért cserébe gyönyörű, magabiztos lányok omoljanak a karjaidba, azzal csak a saját önbizalmadat teszed tönkre. Gondold át, hogy te miben vagy jó, és mit vársz egy lánytól. A kettőnek egyensúlyban kell lenni, különben senki nem lesz kíváncsi a szép péniszedre.
Haha ez jó
Pucér pasi. Imádtam ezt a részt az Így jártam anyátokból :)
Sztem humorral, enyhe bókolással, és ha érezheti h benned megbízhat akk sztem sikerülni fog.
l
Inkább ne próbáld meg
Nem midnekinek jön be
Sírva röhögnék,de szex nem lenne belőle,csak barátság(semmi extrával!!!)
Egy erős hetest akárki összehoz magából. A maradék 3pont a genetika,a pénz,és az intelligencia.
Tessék szépen gyúrni, fogorvoshoz járni,stb,stb,és jövő nyáron megerőszakolnak a bombázó csajok a strandon.
"Egy erős hetest akárki összehoz magából."
Azt te csak hiszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!