Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gyakori az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori az olyan kapcsolat, ahol a férfi is veri a nőt, meg a nő is a férfit?

Figyelt kérdés
Enyhén szado-mazo felállásról van szó, ahol a felek élvezik a dolgot. A verésen ütlegelést kell érteni, esetleg némi fojtogatást, segédeszköz nem megengedett.

2020. febr. 1. 23:22
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltálán nme gyakori
2020. febr. 1. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon nem gyakori
2020. febr. 1. 23:24
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Sőt elég beteges
2020. febr. 1. 23:28
 4/6 anonim ***** válasza:
86%
Eleve az igazi BDSM sem túl gyakori, de ráadásul azon belül is azt kérdezed amikor mindkét fél switch. Na ez még ritkább, egymás véresre verése meg még annál is.
2020. febr. 1. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Én ismertem ilyen párt, bár ők nem a hálószobában verték egymást hanem úton útfélen. Kisebbségiek voltak.

Mondjuk most hogy belegondolok, az sem kizárt hogy a hálószobában is verték egymást, abba én nem láttam bele.

2020. febr. 1. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is volt ismerősöm ilyen, ott fedélzeti problémák voltak.
2020. febr. 2. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!