Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek a vörös haj kizáró ok lenne?
Figyelt kérdés
Egy vörös hajú pasival összejönnétek, akar komoly vagy alkalmi kapcsolatra?
Vagy teljesen kizáró ok lenne?
Miert?
2020. febr. 1. 16:12
11/16 anonim válasza:
Nálam nem kizáró ok, nagyon bírom a szeplős vörös hajú pasikat, csak ritka :) 21l
12/16 anonim válasza:
Nálam igen. Mivel aki vörös, az mindenhol vörös. Ráadásul ha fehér bőrrel párosul akkor az nekem nagyon nem férfias.
Nekem a szőkésbarnák a kedvenceim, napcsókolta bőrrel :)
13/16 anonim válasza:
Nem jönnék vörössel össze,azokról mindig egy gonosz törpe jut eszembe.
14/16 anonim válasza:
Ha ugy nezel ki, mint Harry herceg akkor nem kizaro ok. De sajnos a legtobb voros pasi nem eppen jokepu.
15/16 anonim válasza:
Erdekes hogy lepontozzatom azt akinek nem tetszim a szőke és voros haj. Milyen logika alapján? Izlesek es pofonok? Nem tetszik mindenkinek ugyanaz. Lehtobb embernek van este...es "nem esete".
16/16 anonim válasza:
*esete (utolso voltam bocsi uj a telefom meg nehezn irok rajta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!