Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavarna titeket ha a barátnőtöknek ti lennétek az első barátja?
Figyelt kérdés
Leginkább 18-25 korosztálytól kérdezném.
Szűz lenne, sőt az első csókja is veletek lenne. Nagyon gázos lenne?
2020. jan. 31. 22:23
13/18 anonim válasza:
A párom picit idősebb mint én, nekem ő volt az első. Beszélgettünk már erről, és ő neki nagyon tetszett ez.
14/18 opened paradise válasza:
Alapból örülnék neki. Csak valahol picit bennem lenne a félelem, hogy idővel "élni" akarna és másokkal is kipróbálni. De ez másoknál is ott lehet.
17/18 anonim válasza:
Az én barinőm is szűz és örülök neki, de nem tudom, rá vagyok görcsölve. Eddig 2szer próbáltunk lefeküdni ebből 1nél leállított, mert nem vopt gumim másodikrs meg nem állt fel rendesen. Fura, mert voltam pár lánnyal és a legtöbbet lazán lekúrtam, igaz többségét gumi nélkül. Plusz azt akarom, hogy jó legyen neki. Ja én ilyen kis görcsölős vagyoo, nem ezbs tipikus szerintem
18/18 anonim válasza:
Nagyon örülnék neki, mert nekem sem volt még senkim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!