Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, netek bejönnek az érettebb pasik?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok és melyik korosztály izgat titeket?2020. jan. 31. 19:11
11/18 anonim válasza:
Fiatal csajok írjátok plsss. 41 f
13/18 anonim válasza:
35+, felső határt nem tudok, attól függ, hogy igényes-e és jól tartja-e magát. 20L
14/18 anonim válasza:
Nem tudom, és 47. vagyok, de vagy 10.évet letagadhatok. Sok fiatal lány bukik rám. A volt barátnőm 21. éves, és 3. évig voltunk együtt. Sajnos most egyedül vagyok.
15/18 anonim válasza:
Lehet kicsit az apakomplexus is bejátszik, de 26- tól 45-ig. Plusz, mínusz pár év.
17L
18/18 anonim válasza:
21/N vagyok. Nagyon sokat fantáziálok a 30-40-es korosztályról. Nagyon vonzónak találom őket, bár sosem flortoltem meg idősebb férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!