Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire jellemző napjainkban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző napjainkban az apakomplexus a tini lányok között?

Figyelt kérdés

2020. jan. 31. 14:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
.
2020. jan. 31. 15:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem változó. Családtól is függ. 19L
2020. jan. 31. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Túlzottan is.
2020. febr. 1. 11:43
 14/17 anonim válasza:
100%
Nekem is az idősebb pasik jöttek be mindig is, persze nem esnék túlzásba én sem, nem 20-30 éves korkülönbségről beszélek, de egy 15, nagyon max 20 év még beleférhet. Már gimiben sem találkoztam olyan velem korúval, aki érett lett volna, a pasik ugyanis elég éretlenek még 17-18 évesen, amikor a lányok már komolyabb személyiségű fiúkkal ismerkednének. Úgyhogy örülök, hogy már elmúltam 20 éves is, így senki nem fog szörnyülködni, ha nem egy magam korúval látnak együtt. Egyébként én inkább érzelmi típus vagyok, nem a külseje fog meg egy pasinak, ha találkozok valakikvel, hanem inkább a humora, személyisége, aztán abból már automatikusan kialakul egy bizonyos fokú vonzalom, ami tovább erősödik a szexualitással. És akármennyire hangzik rosszul, én el tudom ismerni azt is, hogy a nőkben eleve benne van, hogy egy idősebb, tapasztaltabb, nagyobb egzisztenciával rendelkező férfit válasszanak maguknak, hiszen családalapításkor nem egy 18 évessel fogják megváltani a világot.
2020. febr. 4. 20:11
 15/17 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni, mert például a fiatalkorú (13-18) éves lányoknál ez kicsit szégyellni való amit nem is értek. Így kevesebben vállalják fel, határozottan úgy hogy mindenki előtt es nem szégyellik.
2020. febr. 17. 19:58
 16/17 anonim válasza:

Szerintem ilyenkor a hormonok miatt is talán nagyobb az esélye hogy idősebb ember tetsszen

És szerintem a család azon belül az apaval való viszony is nagyon közre játszik

2020. febr. 17. 19:59
 17/17 anonim válasza:

Ismerek olyan lányt akit elhagyott az apja de neki nincs apakomplexusa

Viszont így akkor is esélyesebb hogy ez legyen

2020. febr. 17. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!