Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szeretitek az anal-t? És ha aláznak?
Figyelt kérdés
Kívancsi vagyok mennyire perverzek vagytok , irjatok le hogy szeretitek a legjobban vagy mire elveztek..
29F
2020. jan. 30. 20:35
11/23 anonim válasza:
Igen nagyon szeretem, tudom beteges.
12/23 anonim válasza:
Az analt szeretem, alazas alatt nem tudom mit értesz
13/23 A kérdező kommentje:
Pl szajba arcra elvezes, kicsit eroszakosabb sex ?
2020. jan. 30. 22:06
14/23 anonim válasza:
#13-as Ezekben semmi megalázó, vagy perverz nincs.
15/23 anonim válasza:
Néha jól esim az anál de nem minden sex alkalmával van. Nem szeretem ha aláznak számomra semi izgató nincs benne inkább csak el szomoródok és szarul esne. A rossz kislány bele fér de az igazi alázás nem.
21/L
16/23 anonim válasza:
Kérdező, tök gáz hogy válaszokat töröltetsz, de még mindig sokkal gázabb hogy nőnek adod ki magad, de előtte elfelejtesz fiókot váltani.
17/23 anonim válasza:
Kérdező, ez nem alazas amiket irtal.
Ezek meg belefernek
18/23 he84 válasza:
Figyelj 10-es válaszoló, nem vagyok ostoba! Ne majmozz le random idegeneket, főleg ha azt se tudod az illetőről, hogy férfi-e, vagy nő és hogy hány éves, meg hogy mik a tapasztalatai! Én is nő vagyok és tudom jól, hogy a legtöbb lány/nő nem szereti. Még én se. Persze ez nem azt jelenti, hogy néhányan nem, nem azt mondtam, hogy semelyik lány/nő nem szereti. Nem minden nő egyforma, aki arra vágyik, hogy minden lyuka meg legyen dugva, jesszusom,... Ne általánosíts! És jó lenne, ha nem kötekednél. Érdekes módon, ha más mondta, hogy nem szereti, abba nem kötöttél bele,...
19/23 anonim válasza:
A 10-es tuti szűz recskagép XD
20/23 anonim válasza:
szerényen megjegyezném veszekedés nélkül, hogy a legtöbb igényes, jó testű, szex-kedvelő csaj és nő kifejezetten kéri az anált:) de mindenki maradjon meg ellenkező hitében és számomra tökéletes marad a világ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!