Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok teljesen sötétben szexelni? Ha igen miért teszitek?
Én néha szeretem. Eleve a nők nem annyira vizuális típusok, és amikor teljesen sötét van, nagyon izgalmas tud lenni nekem, ahogy felerősödnek az érzékek. Szóval szeretem, izgalmas, de csak ritkán.
22L
Én szeretek teljes sötétben is, de a félhomály a jellemző inkább. Nem szeretem ha telibe látszódik minden vagy odavilágít ránk a lámpa. Jobban el tudom magam engedni ha sötét van
L
Igen, van amikor előfordul. Részben azért mert ha éjszaka közepén felkel az ember akkor csak teszi amihez mindkettőnknek kedve van nem száll ki az ágyból lámpát gyújtani. Direkt pedig akkor amikor a cél, hogy a többi inger (érintés, hang) még hangsúlyosabb tudjon lenni.
Szégyenlősség miatt viszont felesleges a teljes sötét - aki veled van az elfogad olyannak amilyen vagy! Persze ha csak így tudsz ellazulni, akkor kapcsold le nyugodtan a lámpát. Bár szerintem a vizuális inger is hozzátartozik az élvezetekhez :)
Csak úgy.
Jobban eltudok lazulni. Meg tudom nézni a meztelen partnerem előtte is, utána is, ő is engem. Közben nem hiányzik ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!