Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet feldobni egy unalmas, ellaposodott szexet a férjemmel?
11éve vagyunk együtt és sajnos nagyon unalmas az a kevés szex is ami van. Mondhatni, hogy kialudt a tűz, nem kivánjuk annyira már egymást. Hétvégén elutazunk kettesbe és meg akarom lepni. Mi az amivel fel tudom dobni ha nincs tabu?
Én 31 a férjem 33 éves.
Ha van valami fantáziád amiről csak álmodoztál, de még nem próbáltad, dobd be neki. Próbáljatok ki új dolgokat. Szerepjátékkal hogy állsz? Öltözz fel nagyon durván ku@#&rvásan, vásárolj pár új cuccot magadnak, magassarkú csizma, miniszoknya, stb. És mássz rá mint egy f@$zraéhes kis rib@&c.
Ha nincs tabu és mindkettőtöknek bele fér, bevehettek még +1 főt, férfit, nőt akár egy másik párt.
Nekem bejönne ha feleségem ilyet csinálna
Előre leszögezném hogy lehet csak nálam van így, de ha a feleségem előhozakodna egy harmadik fél ötletével, nagyon szarul esne, szerintem csak rontana a helyzeten. De ismét mondom, lehet ő nyitottabb ilyenre.
Kezdetnek szerintem jó ha veszel nagyon izgató fehérneműket, ribis ruhákat, 1-2 játékszert stb. Viselkedj úgy vele ahogy nem szoktál esetleg. Mármint jó értelemben.
30F
Eszedbe ne jusson harmadikat hazahozni - ellaposodott, uncsi szexre ha orvosságként próbálják ezt bedobni, kb.borítékolható a konfliktus és/vagy a szakítás. Nem most van itt az ideje.
Drukkolok h a stílusváltás bejöjjön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!