Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokáig nem önkielégítezek hány nap után érzitek, hogy kanosak vagytok?
Figyelt kérdés
Nekem ez a harmadik nap de már érzem.2020. jan. 29. 10:15
1/8 anonim válasza:
Reggel a feleségem szoptt le, délután a szeretőm fog 😁
2/8 anonim válasza:
Én nem bírom ki, hogy ne verjem ki egy nap többször is :"D Neten vannak fent csávók, akik elmondásuk szerint több hónapot is kibírtak önkielégítés nélkül. Van, aki állítólag 1 évig!! nem önkielégített. Számomra ez elképzelhetetlen, a leghosszabb idő nálam 1 hét volt, de akkor már másra se tudtam gondolni.
3/8 anonim válasza:
Én pár hétig, egy hónapig kibírom. Persze nem könnyű, mert van hogy nagyon nyúlnék magamhoz.
7/8 anonim válasza:
2-3 napig bírom,de volt, hogy 1 hetet is kibírtam, mert nem volt hozzá kedvem.
22/L
8/8 anonim válasza:
Nálam változó van, hogy egy nap után de van mikor egy hét után már nagyon Kanos vagy.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!