Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Közönséges, ha nem veszek fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közönséges, ha nem veszek fel melltartót és kitüremkedik a pólón a mellbimbóm?

Figyelt kérdés
2020. jan. 29. 00:00
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
75%
Én többször csináltam már,hogy mikor elegem lett a melltartóból nem érdekelt hol vagyok levettem. De természetesen úgy hogy volt rajtam pulcsi vagy valami, hogy ne látszódjon át. Én inkabb amúgy is sport toppos vagyok csak akkor nem amikor olyan alkalom van hogy melltartót kíván. Ezt azért mondtam mert egy pólónál ha fázok átüt a mellbimbóm. Ilyenkor általában pulcsit veszek. Tehát én nem bírnám ki hogy lássák mások. Nagyon zavar.
2020. febr. 1. 03:20
 32/32 anonim ***** válasza:
82%
Barátnőm se hord, imádom mikor át látszik a mellbimbója,engem valahogy ez mindig felizgat! :)
2021. nov. 7. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!