Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik masszázs?
Sok kifejezetten erogén zóna található, de idővel rájöhetsz, hogy valójában ezek csak erogénebb zónák, mert az egész testük érintése izgatóan hat.
Én foglalkoztam már ezzel a témával, azt el tudom mondani neked, hogy annyit senki nem fog beglépelni ide, ami elég lenne a megértéshez.
Ha így akarsz kedveskedni a szerelmednek, akkor azt ajánlom, hogy menjél el és tanulj svédmasszázst. Legalább két hétvégés tanfolyamot válasszál, ne valami rövid vackot.
Ez nagyon jó alap, mert az egész testre kiterjedő technikákat tartlamaz. Fejtől a lábujjig. Mindegyik terület lehet szexuálisan izgató, ha megfelelően használod a kezed.
Amikor ez már megy, kezdjél el olvasni tantra masszázsról könyveket és a párodon gyakoroljad a tanultakat. A svédmasszázs sokat fog segíteni az olvasottak értelmezésében.
Ez attol fugg h van e eppen hozza kedvem vagy nincs
Ha ninca barmit csinalhataz nem leaz eredmenye.
Ha igen akkor tokmindegy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!