Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a rossz szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a rossz szex?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok elsősorban a női oldal érdekel, hogy mi az amit utálnak ha egy férfi csinál, vagy nem csinál.

25/f

2020. jan. 27. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%

A rossz szex ott kezdődik amikor a férfi görcsösen teljesíteni akar.

25évesen mindig a párodat kérdezd,ő mit szeret!

Ugyanebben a korban a lányok annak is örülnek ha van előjáték,és akárhogy kielégíted őket.

Nyugodj meg 30ig 40ig szemrebbenés nélkül hazudnak az igényeikről,az expartnerek teljesítő képességéről,intim méretéről úgy általában a szexualitasukkal kapcsolatban bármiről.

Az 1980 után született korosztálynak nagyobb sértés azt mondani, hogy frigid,minthogy "qrva".

Érdemes ezt mindig fejben tartani.

2020. jan. 27. 21:22
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Egy normális nőt 2 perc alatt el lehet élveztetni, ne fóbiásokat keress.
2020. jan. 27. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Nincs rossz szex csak nyafogós nő
2020. jan. 27. 23:41
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Én ugyan nem értékeltem senkit, de ahogy elnézem sok a megosztó vélemény.

Láttam valaki írta a méretét, érdekes módon az enyém is hasonló méretű, de tapasztalataim szerint egyáltalán nem elég a méret a nőknél, szóval kedves válaszoló amit írtál az egy bullshit, minden bizonnyal.

2020. jan. 28. 15:54
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem figyel rám. Nem érdekli, hogy mit szeretnék..mit nem.. jó e.. Ha nem érezteti, hogy nemcsak kíván, de szeret is. Nemcsak a testemet..a lelkemet is. Ha nem tud flörtölni..szex előtt, után. Ha nem tud udvarolni..szex előtt, közben, után. Ha nem tud orgazmust okozni.. ha nem teljesen természetes számára, hogy nyaljon. Sokáig. Élvezesig. Ha nem imádja minden csepp nedvemet..
2020. jan. 28. 16:25
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
15: Te mit tudsz ezért adni cserébe, cicuska?
2020. jan. 28. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
16, nagyon fáj hogy annyira szr vagy az ágyban hogy nem tudnál megfelelni a 15-ös elvárásainak?
2020. jan. 28. 16:30
 18/19 anonim ***** válasza:
5%
18/4,5 a méretem. Sok lány már attól elemegy, ha berakom.
2020. jan. 28. 16:33
 19/19 anonim ***** válasza:
88%

Ezt már megbeszéltük hogy ennyi nem elég.

Az a baj hogy ezt hiszed. Amelyik pasi ilyet mond, az jó nem lehet az ágyban, az egyszer biztos.

Azt hiszed hogy egy puszta testi adottsággal ki tudod őket elégíteni. Ez ugyanaz, mint amikor mondják a pasik hogy a jó nők csak fekszenek mint a fadarab, mert azt hiszik hogy elég a pasinak hogy ő jól néz ki, és már nem is kell semmit csinálnia, csak széttenni a lábait.

2020. jan. 28. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!