Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb nálam ezért nem bír elélvezni?
Tudom, hogy lehet volt már hasonló,de aggaszt eléggé egy dolog. Összejárok egy nálam jóval fiatalabb sráccal, aki 22 éves, én magam 42 éves vagyok. Még körülbelül egy hónapja szóba jött, hogy neki mekkora (17cm) és nekem mekkora volt a legnagyobb amivel dolgom volt eddig (22cm). Úgy veszem észre, hogy azóta talán mióta beszéltük ezt, hogyha orálisan kényeztetem, vagy a kezemmel próbálom levezetni a dolgot nem tud elélvezni. Bevethetek bármilyen francia trükköt, bármennyire mélyen vagy bármi nem tud. Volt már pár férfival dolgom és sose volt még ilyen.
Arra gondolok, hogy lehet a méret adatok zavarták meg, lehet, hogy az zavarja, hogy ennyivel fiatalabb? Ugyebár a személyi edzőm és titkos a kapcsolatunk, lehet az zavarja, hogy titokban kell tartani, vagy az edzés közben szedett egyik szer miatt van? Szex közben is csak nagyon nagyon nehezen tud elélvezni és többször lelankad.
Valakivel volt már hasonló? Érdemes lenne orvost meglátogatnia?
Mikor én voltam szűz és az első barátnőmnek meg 26 centis volt az első barátja("-Mire ő; Bő 27 centi.-Jesszusom! -El tudod ezt hinni. -Legalább kerekítette volna le":D), akkor kicsit frusztrált a dolog. Meg nem nagyon foglalkoztam ilyen dolgokkal és valamiért azt gondoltam, hogy az én 18 centisem igen kicsi és az éppen elég kategória. De azért annyira ez nem zavart, hogy ezen kattogjak később, illetve ilyen miatt nem volt hasonló probléma. Talán az elején egy nagyon minimálisan volt kihatással.
Az, hogy nehezen élvez el és lelankad, az a frusztráltság és a stressz. Szimplán görcsöl rajta, hogy elég jó lesz e. Ez a legvalószínűbb. Az, hogy hormonálisan van vele probléma szerek miatt szerintem a kevésbé valószínűbb. Nem azért, mert ez ritka lenne szteroidoknál, hanem mert személyi edzőként nem gondolnám ilyen agyongyúrt koxosnak. Azok nem szoktak olyanok lenni, nem is olyan nagydarabok.
De pl. az önmagában, hogy francia és kézimunka közben nem nagyon, vagy csak nagyon nehezen tud elmenni, az lehet attól is, hogy egyszerűen fejben nincs rá felkészülve. Úgy értem, hogy vagy nem ment még el más szájában, vagy csak nagyon régen és akkor nem vették jó néven. Velem is ez volt régen. Egyszerűen egy önkéntelen reflex nem engedte, hogy elmenjek. Mintha a tudat alattim azt plántálta volna, hogy nem szabad. Kézi munkával pedig én mindig is nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tudtam elmenni, hogy ha azt más csinálja. Egyszerűen az ember magát jobban ismeri és ki kell mondani, abban a lányok zöme béna. Sokan vannak akik azt hiszik ügyesek, de nem azok. Majd minden férfi is azt hiszi, hogy ő a legjobb mindenben, pedig nem. Ebből nem kell prestige kérdést csinálni.
Azt meg így neten keresztül, hogy egyikőtöket sem ismerjük lehetetlen lenne megmondani, hogy azért nem, mert nem kíván eléggé. Ez is benne lehet, de erre tényleg nem lehet így mit mondani
Szervi és mentális oka egyaránt lehet, de minden eset egyedi nincs olyan hogy "csak ezért". Ennyi információból viszont még a legképzettebb urológus v. szexuál-pszichológus sem mondja meg mi a tényleges probléma.
Mindenesetre ha rástresszelteted akkor még intenzívebben fog jelentkezni a probléma. Ezt neki kell fejben megoldania.
Egy kisfiúval dugatja magát a férje tudtán kívül, aki a saját fia is lehetne akár, és még meg is van lepődve hogy nem lehet vele kommunikálni meg hogy nem őszinte hanem hímez-hámoz hogy miért nem tud teljesíteni... 😅
Hajrá okos, érett, értelmes, becsületes nők! 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!