Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha lányként ennyire kívánom a szexet?
Ismerek ilyen nőt egy részlegen dolgozunk dolgoztunk már együtt is
3 csávóhoz volt köze a munkahelyen
2 "szédített" nem esett le nekik hogy csak játszodozik velük
a 3-dik okosabb volt, elhitette vele hogy tényleg tetszik neki és hogy komolyan gondol rá..itt jön a fordulat
megb@sta párszor aztán az utolsó éjszakán csak úgy elment szó nélkül a gyerek
Nekem az ilyen nő nem ciki hanem inkább
gáz
Nem csak nekem mindenkinek
Aki meg azt mondja nem az az még nem volt nővel
Elárulok valamit: mindenki kívánja a szexet, különben ugyebár kihalt volna az emberiség :) Ilyen a libidód, hát egészségedre, keress egy olyan partnert akinek hasonló szintű.
Ja és ne írj ki kamus kérdéseket, hogy szívasd a sok balekot - bár legalább ebből is tanulnak valamit :)
Csak őszinte vagy, és ezzel nincs gond, DE:
azért néha visszafoghatnád magad, mert nekem is volt (már csak volt) 21 éves kolléganőm, akin 2 srác szó szerint összeverekedett a munkában. És a csaj erre izgult szó szerint. Szenvedélyes egy ilyen történet, de a gyakorlatban azért már sok.
Szerintem nem ciki, énis állandóan kívánom a szexet!
Amíg volt párom naponta 2x 3x is csináltuk de még ugyis folyamatosan a szexre gondoltam :D
Most igy hogy nincs kb állandóan masztiznom kell miatta mert szinte állandóan nedves a bugyim és nem bírok magammal! :'DD
Szóval megértelek :D
23/L
Szerintem nem ciki, énis állandóan kívánom a szexet!
Amíg volt párom naponta 2x 3x is csináltuk de még ugyis folyamatosan a szexre gondoltam :D
Most igy hogy nincs kb állandóan masztiznom kell miatta mert szinte állandóan nedves a bugyim és nem bírok magammal! :'DD
Szóval megértelek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!