Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nektek úgy élvezetes,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek úgy élvezetes, hogy a pasi lasan csinálja, de mindig úgy, hogy szinte ki is veszi a farkát annyira kihuzza, vagy ki is veszi, és minden egyes lökésnél újra behatol?

Figyelt kérdés
Volt egy ilyen csajom, és ezt nagyon szerette. Habár így én is gyorsan el tudtam menni. (34F)

2020. jan. 26. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Èn pont ettől mászok plafonra..inkább durván szeretem ha lassít is ne vagye ki állandóan szeretem vègig magamban èrezni, ha folyamatosan kiveszi attól csak elmegy a kedvem
2020. jan. 26. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a lassabb tempó hangulattól függően oké, általában szeretni szoktam (főleg, amíg a bemelegítésnél tartunk), de amíg be nem fejeztük, addig ne vegye ki.
2020. jan. 26. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem gond ha néha kicsit játszik de azért ne vegye ki mindig
2020. jan. 27. 07:16
 14/14 Roman00SA ***** válasza:
en parom kifejezetten nem szereti ha kozben teljesen kihuzkallom azt mondta neki így nem kellemes
2020. jan. 27. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!