Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnomrol kiderult, hogy regebben (egy-ket evig) prosti volt. Teljesen ledobbentett. Ti szakitanatok vele a helyemben?
Az ítélkezzen, akinek makulátlan múltja van!
Sokkal erkölcstelenebb dolgok is vannak ám a prostitúciónál. Amit a 14-17 éves kislányok csinálnak a hétvégi bulikban, az mivel is jobb? :D
Azzal meg ne jöjjön már senki, hogy az elején el kellett volna mondania. Ki kezdene így egy kapcsolatba?
#3 assak ertek egyet. Ha elmondja persze nehez feldolgozni de elneznem. De az hogy hazudozott (evekig? honapokig?) ... hogy bizzak benne ha tudom ilyen lazan hazudik egy eleg nagy dologrol...
Megertem h felt elmondani de ha komolyan gondolta veled akkor valahogy be kellett volna dobja par het utan legalabb
L
9. vagyok megint.
10. Azzal járok akivel akarok, ne hogy már abban más mondja meg kivel akarjak járni.
Ha neked ez nem gáz akkor járjál csak qrvákkal.
Meg aztán miért ne ítélhetnék el akárkit? Ha a feketéket nem akarom, akkor feketével nem leszek. Ne te mondd már meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!