Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A baratnomrol kiderult, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnomrol kiderult, hogy regebben (egy-ket evig) prosti volt. Teljesen ledobbentett. Ti szakitanatok vele a helyemben?

Figyelt kérdés
Azt mondja, hogy nagyon megbanta. Tegnap ota folyamatosan sir es azt mondja nem akar elvesziteni. Szerintetek?
2020. jan. 26. 13:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Én nem szakítanék vele, de egy kivizsgálásra elküldeném azért, ha még nem volt.
2020. jan. 26. 14:44
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám. Nem reagálnék túl egy olyan életszakaszt, ami már elmúlt. Akkor nem volt velem, most velem van, ennyi a lényeg.
2020. jan. 26. 14:46
 13/24 anonim ***** válasza:
71%

Az ítélkezzen, akinek makulátlan múltja van!

Sokkal erkölcstelenebb dolgok is vannak ám a prostitúciónál. Amit a 14-17 éves kislányok csinálnak a hétvégi bulikban, az mivel is jobb? :D

Azzal meg ne jöjjön már senki, hogy az elején el kellett volna mondania. Ki kezdene így egy kapcsolatba?

2020. jan. 26. 14:55
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

#3 assak ertek egyet. Ha elmondja persze nehez feldolgozni de elneznem. De az hogy hazudozott (evekig? honapokig?) ... hogy bizzak benne ha tudom ilyen lazan hazudik egy eleg nagy dologrol...

Megertem h felt elmondani de ha komolyan gondolta veled akkor valahogy be kellett volna dobja par het utan legalabb

L

2020. jan. 26. 14:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudnál róla, ugyanúgy vele lennél. Azért jöttél vele össze, mert tetszik neked és szereted őt. Mi változott?
2020. jan. 26. 14:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos hogy nem szakítanék vele.Egyrészt ha szeretem,elfogadom,egyébként is teljesen mindegy.Másrészt valószínűleg nem önként és dalolva lett prosti,hanem nyomós indoka lehetett rá.
2020. jan. 26. 15:55
 17/24 anonim ***** válasza:
15%

9. vagyok megint.

10. Azzal járok akivel akarok, ne hogy már abban más mondja meg kivel akarjak járni.

Ha neked ez nem gáz akkor járjál csak qrvákkal.

Meg aztán miért ne ítélhetnék el akárkit? Ha a feketéket nem akarom, akkor feketével nem leszek. Ne te mondd már meg...

2020. jan. 26. 16:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan derült ki? Honnan tudtad meg?
2020. jan. 26. 16:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen felhagyott vele mellettem akkor nem szakítanék. Most csak azért mert sok pasival volt es pénzért? Legalább dolgozott :D
2020. jan. 26. 17:29
 20/24 anonim ***** válasza:
63%
Az mennyivel jobb ha anyuka kicsi szende lánya 16 évesen disco után segg részegen 3 pasival is elmegy ingyen gumi nélkül. Sosem tudod meg. Jobb parti ?
2020. jan. 26. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!