Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen vagytok még szüzek? SZŰZ NŐK, FÉRFIAK?
Én azért mert imádok rejszolni!43F
Jah és az emberek azt hiszik nagy nőcsábász vagyok.:)
Rejszolás imádat...hát igen magányossá tesz.
Szerintem a 17-23korosztály nem igazán ide való,akkor ez még mondjuk hogy normális,de 25fölött vannak a problémák.
20/F
De már nem sokáig. Hogy miért? Gimiben voltak barátnőim, lett volna rá lehetőségem, de egyrészt nem akartam kihasználni olyan lányokat, akikben nem láttam hosszabb távon lehetőséget. Másrészt szerettem volna, ha úgy történik, hogy igazán szerelmes vagyok.
És jövő héten lesz az első :)
Nálam meg az a helyzet, 6 évig voltam kapcsolatban, de már 8 éve semmi...amúgy nem is keresgélek, ami meg van írva, annak úgyis kell jönnie.Lehet a végén beállok papnak.:)
34F
20/f
Szerintem nincs különösebb oka. Lett volna lehetőségem nem egyszer, de jobban tettem hogy nem mentem eddig bele. Várok egy normális, hosszú kapcsolatra. Vagy csak egy igazán jó napra, éjszakai beteljesüléssel.
25
(az ok,hogy leszbikus vagyok,és nem olyan emberekbe szeretek bele,akikbe kellene,szóval ez így is fog maradni (: )
37-es vagyok, gratulálok! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!