Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen vagytok még szüzek? SZŰZ NŐK, FÉRFIAK?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok miért van ez így?2020. jan. 26. 08:28
21/47 anonim válasza:
17L nem találtam megfelelő partnert+ vannak hibáim külsőleg, emiatt kicsit szégyellem a testem
22/47 anonim válasza:
Még nem találkoztam a megfelelő emberrel 21l
23/47 anonim válasza:
30 évesen, azért van mert ebben a jegyben születtem.
24/47 anonim válasza:
18/l visszahúzódó vagyok plusz külső
25/47 anonim válasza:
Én is elég gátlásos vagyok, nem merek embereket ennyire közel engedni magamhoz, plusz vannak mentális betegségeim, amelyeknek a kezelésére a megfelelő módot évekbe telt megtalálni, szóval az is elvett sok időt (legkisebb gondom is nagyobb volt a szexnél akkoriban). A külsőm szerintem úgy az átlag felső határánál van, tehát arra nem foghatom.
22/L
26/47 anonim válasza:
18/F
Azért mert ahányszor lehetőségem nyílik ezt oda adni másnak, megrentenek és elfutok🤷🏻♀️
28/47 anonim válasza:
39F Ronda, kövér, munkanélküli vagyok. Trabantom van, apámmal élek egy háztartásban.
29/47 anonim válasza:
17F azért mert nem találtam meg még az igazit.
a nagy varázslatos szerelemre várok.
nekem fontos hogy kivel vesztem el...
30/47 anonim válasza:
29F Kudarcok okozta önbizalomhiány miatt már nem is igazán kezdeményezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!