Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Schobert Norbi jó pasi?
Figyelt kérdés
Azt mondta live-ban,hogy ő benne van a magyar top 50-ben.2020. jan. 25. 07:47
22/25 anonim válasza:
Ahhahhahhahha. :D Egyáltalán nem. Mondom úgy, hogy szerintem is fontos a fitt életmód... Csak érted, vannak sokkal jobb kinézetű és hitelesebb arcok a szakmában nála.
Norbi régen kövér volt, de olyan igazán kövér, és szerintem még mindig van benne frusztráció ezt illetően, hiába fogyott le. (Oké, most is pocakos.)
Mondjuk Réka sem egy szép nő, ami az arcát illeti, de neki legalább a teste kisportolt - ezáltal amit az életmódról mond, az még hiteles is.
24/25 anonim válasza:
Szonjapistivel meg mas travi prostikkal kormoztatta a valagát ez az abortuszkaparék. A felesége, a lapajseggű, csálé csecsű csatakanca meg szétnyílt hasizommal játsza a Béres Alexandrát
25/25 anonim válasza:
Nekem tetszik, de azért kétlem hogy a top 50-ben benne lenne Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!