Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hogy reagálnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy reagálnátok ha megfogná valaki a feneketeket?

Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 04:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
83%
Egyik osztálytársam 2 éven keresztül fogogatta alkalmanként a fenekemet. Minden alkalommal megrugdostam...
2020. jan. 25. 11:42
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

A valaki pontosan kicsoda?

Ha a párom és a négy fal között teszi, akkor nem zavar, nyilvánosan ne tegye, mert senkire nem tartozik.

Ha idegen, akkor szó nélkül felpofozom.

2020. jan. 25. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
És mi lenne, hogyha teszem azt visszaütne az, akit megpofoztok, illetve megrugtok? Csak eljátszottam a gondolattal, mert aki ilyesmit meg mert tenni, az ki tudja, hogy mire képes. Bár nem is értem, hogy nem miért csináltak ilyet, hiszen számíthattak arra, hogy mi lesz belőle. Tudom, hogy az ösztön az nagy úr, de akkor is.
2020. márc. 31. 09:29
 14/14 anonim ***** válasza:
"hogy miért csináltak ilyet" - ezt akartam írni
2020. márc. 31. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!