Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvasztott csokis szex? Nagyon beteges? 😬
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon ki akarom végre próbálni, hogy egy lányt bekenek nutellával, csokival az egész testét és lenyalom róla vagy úgy csináljuk.
Ez mennyire beteges?
Valakinek esetleg tapasztalat?
Vagy valaki szintén kipróbálná?
2020. jan. 24. 21:37
1/13 anonim válasza:
Csak ne szállodába, mert a szobalányok úgy elátkoznak, hogy sose értek haza :D
3/13 Noren1989 válasza:
Bástya, ma már ketten levágták a farkukat, 1 frici hadiszerelésben akarja dugni az asszonyt, egy csaj gyertyatartót csinált a pinájából....szerinted érhet minket meglepetés?
4/13 A kérdező kommentje:
3-as Az igen 😅😅😅
2020. jan. 24. 21:40
5/13 anonim válasza:
Érdemes kipróbálni, de a Nutella szerintem egyszerűbb. Én azt szeretem. :) 19L
6/13 anonim válasza:
dehogy beteges,sokkal inkább édes(érted, édes)
7/13 anonim válasza:
Miért ne dobnád fel az együttléteket egy kis fantáziával? Nagyon helyes, lepd meg vele egyszer a barátnődet.
Pár dologra figyelj: könnyen összekenheti az ágyat, a forró csokival óvatosan (ne égessen), s lehetőleg ne menjen közvetlenül hüvelybe (felboríthatja a hüvelyflórát). Édes együttléteket :D
8/13 anonim válasza:
Én múltkor mondtam asszonynak be az ágyba és hanyatfekvés! Ráborítottam a maradék töltött káposztát azt sutty nekiestem 3 perc. Utána O meg 3 órát takarotott.
9/13 anonim válasza:
Jól van az uzzétek! De ha az én hotelembe csinaljatok kiváglak a nutellával együtt titeket!!!!
10/13 anonim válasza:
Engem nagyon izgatna
De nem hiszem h valaha lesz ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!