Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasiknak állítólag bejön az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak állítólag bejön az extra nedvesség, de utána olyan jó abba belefeküdni?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom meg hallom a férfiaktól, hogy nekik nagyon tetszik, ha egy lány/nő nagyon nedvesedik, meg a spriccelős orgazmus.

Ez oké, de utána is jó belefeküdni a szétázott ágyba aludni? Nem zavaró?

Nekem nincsenek ilyen "problémáim", de ez olyan furcsa, nem tudom elképzelni hogy jó utána abban a "lében" aludni.

2020. jan. 24. 14:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék féltékeny, ha egyszer írom, hogy szerintem ez fölösleges macera? :D
2020. jan. 24. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lepedő, törülköző, vagy ha annyira bőséges akkor gumis lepedő, azért a XXI. században már vannak erre megoldások. Ha nincs bőséges, de óvszer nélkül megy akkor sem fekszel bele ugyebár abba éjszakára ami kifolyt közben...
2020. jan. 24. 17:08
 13/16 A kérdező kommentje:

Ez a gumis lepedő igazán szuper lehet.... brrr.

Óvszer nélkül megy a dolog, de vagy a bőrömre kerül, vagy a számba, onnan elég könnyű pikk-pakk eltüntetni. :)

2020. jan. 24. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Vettem matracvedot,beszivja nedvesseget,amugy meg hamar megszarad L
2020. jan. 24. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én imádok a lében aludni. A nő minden cseppjëre éhezem.
2020. jan. 24. 20:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Felőlem spontán is összepisilheted magad orgazmus közben, sőt már leginkább a szex a kezdetén... Imádom az ilyen "nedves" dolgokat, legyen az a padló, a bugyi, a farmer, az ágy. Mindent meg lehet oldani.
2020. júl. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!