Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak állítólag bejön az extra nedvesség, de utána olyan jó abba belefeküdni?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom meg hallom a férfiaktól, hogy nekik nagyon tetszik, ha egy lány/nő nagyon nedvesedik, meg a spriccelős orgazmus.
Ez oké, de utána is jó belefeküdni a szétázott ágyba aludni? Nem zavaró?
Nekem nincsenek ilyen "problémáim", de ez olyan furcsa, nem tudom elképzelni hogy jó utána abban a "lében" aludni.
2020. jan. 24. 14:16
11/16 A kérdező kommentje:
Miért lennék féltékeny, ha egyszer írom, hogy szerintem ez fölösleges macera? :D
2020. jan. 24. 16:22
12/16 anonim válasza:
Lepedő, törülköző, vagy ha annyira bőséges akkor gumis lepedő, azért a XXI. században már vannak erre megoldások. Ha nincs bőséges, de óvszer nélkül megy akkor sem fekszel bele ugyebár abba éjszakára ami kifolyt közben...
13/16 A kérdező kommentje:
Ez a gumis lepedő igazán szuper lehet.... brrr.
Óvszer nélkül megy a dolog, de vagy a bőrömre kerül, vagy a számba, onnan elég könnyű pikk-pakk eltüntetni. :)
2020. jan. 24. 17:19
14/16 anonim válasza:
Vettem matracvedot,beszivja nedvesseget,amugy meg hamar megszarad L
15/16 anonim válasza:
Én imádok a lében aludni. A nő minden cseppjëre éhezem.
16/16 anonim válasza:
Felőlem spontán is összepisilheted magad orgazmus közben, sőt már leginkább a szex a kezdetén... Imádom az ilyen "nedves" dolgokat, legyen az a padló, a bugyi, a farmer, az ágy. Mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!