Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez a dolog nála?
Figyelt kérdés
A kamasz fiam sportol, le szoktam masszìrozni heti 3-4szer. Kb 2 hete kezdődött, hogy masszàzs alatt előfordul hogy merevedése van. Miért lehet és mit tegyek? Van baràtnője.
46/N
2020. jan. 24. 12:23
11/14 anonim válasza:
Szerinted komolyan megkérdezné itt gyakorin, hogy miért lehet, és mit tegyen...? Meg miért látná, hogy merevedése van? Meg annyi buktatója van ennek az egésznek, még akkor is, ha nem tudnánk, hogy van itt pár notórius kamukérdésgyártó, akik a napi kérdésmennyiség több mint feléért felelősek...
12/14 anonim válasza:
Az egy dolog hogy maga a kérdés kamu,ezzel egyet is értek. Én azthittem te magára a helyzetre gondolsz,hogy az tűnik kamunak. Itt megkérdezni ilyet 46 evesen valóban nem túl életszerű:D
14/14 anonim válasza:
A srácnak a fülén csorog ki a tesztoszteron, mint mindenkinek ebben a korban. Valahogy át kéne adnod a barátnőjének ezt a masszázs dolgot.
Egyébként meg nem kell a merevedéssel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!