Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy nem jó valakivel a szex?
A tánccal kevered össze.
Gyakori,hogy nem jó a szex.
Az sem ritka,hogy össze kell szokni.
De az esetek tíz százalékában akkor sem lesz igazán jó.
Igen létezik, önző, beképzelt, csak magával foglalkozó a pasi, avagy a másik oldalt nézve fadarabként fekvő, minimális élveztet mutató nő. Ezek egyikével sem jó.
S olyan is létezik hogy bár figyelnének egymásra, meg élveznék is, de egyszerűen nincs meg a közös hullámhossz, az egyik gyorsan a másik lassan akarja, vagy annyira másra vágynak, hogy nem passzolnak össze az ágyban.
Van ami összecsiszolódással korrigálható, de van ami nem. Utóbbinál nem kell erőltetni, jobb elengedni a másikat, nem belekényszerülni egy magukra erőltetett kompromisszumba hanem inkább menni tovább és megadni az esélyt hogy boldog legyen mindeni mással.
Persze, hogy létezik. A volt barátommal 3,5 évig voltunk együtt, utólag jöttem rá, hogy milyen rossz volt az összes, egyáltalán nem megszokás kérdése.
3 hónapja van új kapcsolatom, akivel minden tökéletes, már az első is az volt. Lehet, hogy azért is, mert idősebb, de úgy gondolom, inkább azért, mert belé vagyok igazán szerelmes. Ez sokat számít, főképp lányoknál.
Szerintem sem osszeszokas kerdese. Van olyan bena is, akin semmilyen gyakorlas nem segit es az sem ha szova teszed.
Valakinek vagy van hozza erzeke vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!