Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön Palkovics Zóra?
Figyelt kérdés
(Insta Influenszer )2020. jan. 23. 15:17
1/17 anonim válasza:
Nem. Nem ronda, de olyan semmi különös típus. Szürke kisegér.
2/17 Noren1989 válasza:
Mint nő, nem igazán.
A foglalkozásától természetesen eltekintve.
3/17 anonim válasza:
Mem tudom kicsoda, de ez amit alá írtál milyen foglakozás? Valami infruenza elleni vakcinákat készít? vagy mi a bánat?
4/17 Noren1989 válasza:
#3, a call of duty katona női megfelelője.
5/17 anonim válasza:
Azert linkelhetned a profiljat, ne kelljen keresgelni.
7/17 anonim válasza:
Megnéztem, szimpatikus csinos hölgy, már ha 68 éves egyetemi tanárként mondhatok ilyet. Nekünk igazából nem volna szabad diákokkal kavarni, de néha megesik, mit lehet tenni..:)
8/17 anonim válasza:
Ez a Zora ugy nez ki mint 1 csaj.
9/17 anonim válasza:
S ő meg kicsudi? Bocs, de nem ismeri az ember a több száz (ezer?) valóságshow, meg ilyen-olyan 10 perces celebecskét + insta, youtube meg mit'tom én milyen oldal önjelölt exhibicionistáit.
Az ilyen kérdésekhez célszerű linket is betenni, úgy könnyebb megítélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!