Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszítsem el így a 'szüzességem'?
Van egy gyerekkori nagyon jó barátom,de hatalmas különbség van a személyiségünk között,a legföbb hogy ö nagyon sikeres lányoknál,nöknél még én az a erösen csendes kocka vagyok.
Utóbbi idöben beszéltem vele és mondta hogy segítene, szerinte sokat változna a dolog ha szereznék valós tapasztalatot. Ha gondolom bemutatna egy lánynak amelyik nekem legjobban tetszik a 'szeretöi' közül és jó eséllyel szex is lehetne ha akarom. Szerintetek ez jó ötlet lenne?
Szeirntem ő nem erre gondolt. Attól, hogy ő nagy spieler és sok nője volt, azok nem fognak kérésre veled összebújni.
Viszont nem értem miért vagy ekkora lüke! Ott van egy közleli barátod, aki jó ezen a területen; miért nem kéred meg, hogy segítsen a csajozásban? Mondjon tippeket, öltöztessen fel, hívja el pár barátnőjét, hogy gyakoroljad velük a beszélgetést, stb.
Sokkal többet érne ez, mint alkalmi szex.
Kössz 2-es
Igazad van,inkább tanítson meg csajozni
Bemutathat csajoknak, adhat egy kezdeti lökést, viszont az ágy mellett nem lesz ott, hogy tartsa a gyertyát ott már neked kell tudnod érvényesülni (kivéve ha hármasoztok). Úgy veszítsd el ahogy neked jól esik :)
Örülj neki, hogy van egy ilyen haverod! Figyeld meg, hogy ő hogy csinálja, s legfőképpen: tanulj tőle magabiztosságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!