Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, titeket zavarna ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket zavarna ha hármas közben össze érne a farkatok?

Figyelt kérdés
2020. jan. 23. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem zavarna de én biszex vagyok.
2020. jan. 23. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hetero vagyok, de ha nem direkt történik, hanem véletlenül akkor nem zavarna. Ha direkt dörgöli oda a másik pasi akkor zavarni, a nő miatt hármasozik egy hetero nem "melegedés" céljából.
2020. jan. 23. 12:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Akit ennyi zavarna, az nem megy eleve hármasozni.

Ha hármasozva pakolnánk ketten egy csajt, hidd el pont rohadtul nem érdekelne ha véletlen (ha TÉNYLEG véletlen) kontakt alakulna ki

2020. jan. 23. 12:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Több hármasban voltam, és mindenki kerülte hogy összeérjen 2 farok. Véletlenek persze vannak, de lelombozó ha izgalmi állapotban az ilyen.

Szendvics alatt is érezni a másik farkat, nem sok választja elegymástól.

2020. jan. 23. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy itt senki nem hallott eg a dupladugásról;

lehet, hogy más véleményeket olvashatnánk most itt.

2020. máj. 13. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!