Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond velem ha 23 éves vagyok és nem találtam eddig barátnőt?
Figyelt kérdés
Semmi testi dologban nem volt eddig részem :(
Szerintetek is nagy probléma itt tartani ennyi idősen?
Te is szomorú lennél a helyemben?
2020. jan. 23. 09:35
1/9 anonim válasza:
21 fölött ciki.
Égnék a helyedben.
Vagy tennék már valamit.
2/9 anonim válasza:
A fiam 24 és nem görcsöl rà. Azt mondja hogy ribit nem akar, normális meg ritka, de majd összefut vele. Éli az életét, keményen sportol, tanul dolgozik.
3/9 anonim válasza:
Nem ciki, nem minden a szex körül forog, még ha le is pontoznak itt miatta.
4/9 anonim válasza:
Nem vagy elég jóképű nekik. Manapság csak a külső számít a kis p.csáknak. A te időd akkor jön majd el, amikor sok pénzed lesz. Az min. 10 év (legálisan).
5/9 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam. Aztán jött egy csaj, mondhatjuk, hogy a barátnőm lett, de szex nem volt sajnos. Ennek ellenére ő változtatta meg a gondolkodásom, a csajokhoz való viszonyom. Na, onnantól minden sokkal egyszerűbb lett, közvetlen, nyitott és magabiztos lettem.
Szóval valószínűleg a gond a hozzáálással van. Legyél nyitottabb, ne foglalkozz vele, ha sokszor elutasítanak.
6/9 anonim válasza:
Az a gond veled, hogy itt írogatsz kérdéseket ahelyett, hogy közösségbe járnál. Gondolom egész nap otthon ülsz és játszol számítógépen vagy telefonon. Ott nincs nő.
7/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem sportolsz semmit. Így nem fognak rád nedvesedni a csajok.
8/9 anonim válasza:
Amit a #6-os írt. Úgyhogy elsősorban azt teheted, hogy abbahagyod a picsogást, önsajnálkozást, közösségbe mész és próbálkozol-próbálkozol-próbálkozol. Ha elutasítanak akkor majd próbálkozol másnál, a helyes sorrendben: kommunikáció, a másik megismerése, udvarlás, csók... (a többi majd utána). Nem nyersz a lottón ha nem veszel szelvényt - a szelvény meg a próbálkozás.
9/9 anonim válasza:
Sportolástól nem lesz helyesebb arca, márpedig a lényeg az.
A súlyzós edzés pedig nem "sport".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!