Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket zavarna ha egy punci ennyire, salátás’?
Figyelt kérdés
Nem rég tudtam meg, hogy az ilyesfajta puncinak van egy csúfneve, hogy az ,salátás’. Mennyire zavaró, vagy kiábrándító? Mennyire reális, ha valakinek emiatt van egy kis komplexusa? Vagy ez tűrhető kategória?
Mi a véleményed? Szerinted kiábrándító? Vagy összejönnél egy ilyen nővel?
Kort és nemet is írjatok, legyszíves!
A két o-betűből az egyiket töröljétek a linkben..
2020. jan. 22. 21:38
11/26 Noren1989 válasza:
Minusz egy o-betű az url-ből, srácok. Csak a közvetlen linket nem engedi admin bácsi.
12/26 anonim válasza:
Ezzel a puncival csak egy baj van... az hogy nincs itt személyesen :)
A tréfát félretéve a másik emberben nem a genitáliát szeretjük hanem azt ami körülötte van a nőt, a férfit, ha azt megkívánja az ember akkor mindegy, hogy "saláta", vagy kicsit görbe vagy akármi.
13/26 anonim válasza:
Ez teljes mértékbem a genetikádtól függ hogy milyen. Hallottam rengetegszer hogy azért ilyen mert egy kurwa és szétdugták. Nope. Anyatermészet és kész. Mindenki máshogy méz ki, és a puncija is. Úgy jó ahogy van.
14/26 anonim válasza:
Ezen a "szétdugták" dolgon én is mindig felkapom a vizet. Nekem nagyjából 13 éves korom óta kilóg, pedig egy pasival sem voltam akkor még. Nyilván genetika az egész.
15/26 anonim válasza:
Dehogy zavarna! Sőt élvezném nagyon! 41/F
16/26 anonim válasza:
Dehogy zavarna. Ez a punci is gyönyörű, mint az összes többi.
17/26 anonim válasza:
Engem nem érdekel ez a salátás dolog...
Kinyalnám! 🙄👅🤭🤭
33/F
19/26 anonim válasza:
Jó punci ez is. Nincs olyan hogy csúnya pipunci ha tiszta. És egészséges. Jöhetne ilyen is.
20/26 Lacc80 válasza:
Engem felizgat. Jobb szeretem a salátát, mint a babapuncit. De a punci is olyan, mint a kuki. Az fontosabb kihez tartozik. Nekwm bejön. F 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!