Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az ok, ami miatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az ok, ami miatt nincsen sehogysem orgazmusom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Párkapcsolatban élek már 6 éve. 16 éves korom óta. Ő volt az első fiú az életemben, én is neki. Ez azóta is igyvan. Nagyon szeretjük egymást. Egyikünknek sincs viszonyítási alapja, mivel ő sem volt szexuálisan nővel, és ensem férfival. Az első együttlétünk nagyon rossz volt, el volt bénázva az egész, minden előjáték nélkül hatolt belém. Be tudtam azzal, hogy még sokat kell tanulnia. Aztan napi rendszereséggel szexeltunk, egyre jobb volt. Nem foglalkoztam az orgazmussal nagyon jó volt anélkül is. Sokat próbálkoztunk semmivel nem sikerült elérni,a mai napig. 2018ban született egy gyönyörű kisfiunk. Meg van mindenünk ami egy boldog élethez kell. Nem bántam meg semmit. Viszont ez az orgazmus téma egyre jobban foglalkoztat, van, hogy már nem is kívánom a szexet, mert nem sikerül semmi, és ingerült leszek. Már nagyon zavar, durva, hogy 6 év alatt egyszer sem sikerült. Hozzá teszem nem szoktam maszturbálni meg ilyesmi. Arra gondoltam már, hogy lehet képtelen vagyok orgazmusra. Kicsit elkeseritő. Valaki esetleg volt már ilyen helyzetben? Köszönöm, ha válaszolsz!
2020. jan. 21. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ilyen nincs! Dokinál voltatok már?
2020. jan. 21. 23:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves #1. Nem voltunk még orvosnál ezzel a témával. Kb 4 éve voltam nőgyógyászhoz és neki mondtad, erre elkezdte mutatni a kezével, hogy a csikló át kell simogatni, kicsit zavart a helyzet, azóta nem voltam
2020. jan. 21. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Vakon nem sok tanácsot tudunk adni. Ismerd meg a tested, maszturbálj, ez azért segíthet.
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondtam **
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez megnyugtat, 41 éves vagyok és még sohasem volt orgazmusom, soha semmilyen partnerrel és magamnak se tudom előidézni. De ez sose engem zavart, hanem a partnereim közül a bizonytalan önértékelésűeket, bár hozzáteszem, csak 4 férfi volt az életemben. Én a szexet önmagáért imádom és nem akarom görcsösen az orgazmust.
2020. jan. 21. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem szex terén nem illetek össze. Előfordul.

Nekem sokàig nem volt senkivel orgazmusom (6 pasival voltam a férjem előtt), egyikkel se, semmi..., évekig azt hittem képtelen vagyok rà.

Aztàn megismertem a férjemet, összejöttünk, és rögtön a 2.alkalommal sikerült. Azóta mindig. Csak a megfelelő tàrs kellett hozzà szexuàlis téren is.

2020. jan. 21. 23:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az a tapasztalatom, hogy kell egy jó társ hozzá. 9 férfival voltam együtt, ebből a kilencből csak egynek sikerült a csúcsra juttatni, de neki mindig. Egyszerűen annyira akartam őt mindenemmel. Viszont neked maszturbálás közben sem megy? Nem igazán hallottam még ilyenről
2020. jan. 22. 00:26
 8/9 anonim ***** válasza:
62%

A nőknél ez fejben dől el. Fontos a teljes ellazultság, biztonsági érzed, stresszmentes hozzáállás, nyugtató zene és hangulat, mámor, szenvedély, stb. Amikor az első megvolt, a többi egyre könnyebb lesz.

Küldök neked egy videót, amiben jó technikákat mutatnak, ha megtalálom.

2020. jan. 22. 00:29
 9/9 anonim ***** válasza:

A nők jelentős többsége nem, vagy csak nagyon nehezen képes a vaginális orgazmusra. Viszont majdnem mindenki el tudja érni a csiklója símogatásával, vagy ha a partnere kézzel-szájjal-nyelvvel teszi, sokan igényelnek hozzá ujjazást is.

A szexológus szakemberek, kutatók egyetértenek abban, hogy a női orgazmus szerve a csikló, és a hüvelyi orgazmus is úgy jön létre, hogy a csikló nem látható, mert a testben levő nagyobbik részét a behatoláskor a pénisz mozgatja, és ez áttevődik a csikló makkjára, a látható és érzékeny részére. Ez viszont nem mindenkinél működik egyformán. A tapasztalat azt mutatja, hogy gyakorlással tanulható, és a hüvelyi ingerlés irányától, módjától nagyban függ a siker de talán még inkább attól, hogy a belső rész merevedik-e. Ez utóbbi pedig lelki tényezőkön is múlik, ezért mondják, hogy fejben dől el.

A következtetéseket le tudod vonni, legelébb is attól kell megszabadulnod, hogy idegesítsen ez a helyzet, ami nem lesz könnyű, azután pedig meg kell találnotok az érzékeny pontodat, amihez nagy nyitottság és türelem kell, mindkettőtöktől.

Neked is sikerülni fog, bízzál benne!

2020. jan. 22. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!