Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Európában melyik országban vannak a legszebb nők?
Közép- és Kelet-Európában szokás mondani, hogy a legszebb nők vannak, nehéz országot mondani. Lengyelországról nem sok a tapasztalatom, legfeljebb néha TV-ben valami sportoló... de feltételezem, hogy ott is szép nők élnek. Az orosz nők szépek, az ukránok és ukrajnai magyarok is - vékony testalkat, szép kerek fenék és gömbölyű mellek jellemzők rájuk, délvidékiek is szépek, a romániaknak gyakran aranyos arcuk van tapasztalatom szerint, a szlovákoknak általában vékony testük, egyenes orruk, de a magyarok is gyakran szépek. Magyarországon viszont viszonylag sok a túlsúlyos a környező országokhoz képest is, és világviszonylatban is. Persze ízlés kérdése, de a legtöbben nem a kövéreket tartják a legszebbnek. Pedig még jobb helyen lehetnének...
Skandináviában sok a vörös és szőke hajú, zöld vagy kék szemű, világos bőrű magas, vékony nő. Sokaknak ők is bejönnek.
1) Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország, Litvánia - itt van a legtöbb legszebb arányaiban.
2) Örményország, Törökország, Azerbajdzsán - itt akadnak kivételes szépségek, tipikus sötét, fekete haj, kreolabb bőr, gyönyörű arc, akik egyénileg még az első csoportot is verik, viszont a többségnek kissé durva, esetenként férfias arcvonásai vannak.
3) Románia, Bulgária - hasonló a kettes csoporthoz, van egy-két nagyon erős szépség, megfűszerezve a balkáni vonásokkal, de a többség itt is inkább a tipikus balkáni arcú.
4) Magyarok, lengyelek, csehek, szlovákok, horvátok stb. tehát kb. az összes közép-európai nép lányai a tipikus átlagos helyes csajok. Kevés a kiemelkedő szépség szerintem, viszont az átlag az veri az első 2 csoportot.
De összességében, az első csoport országaiban lehet leginkább nyálat csorgatni, keleti szlávok, litvánok átlagban is jó nők, nem csak egy-egy.
Több országban is éltem hosszabb-rövidebb ideig, illetve jártam is többször, így a megfigyelésem valódi saját tapasztalaton alapul.
Hozzátenném azt is, hogy az első csoport országaiban a nők igényesebbek, profibban sminkelnek, nőiesebben öltözködnek, ez is sokat dob a pozitív megítélésen.
Ami pedig Nyugat-Európát illeti, szerintem eleve kevésbé helyesek a lányok, de a mostanában trendi totális nőietlen, hanyag öltözködés, tipikus feminista hajviselet (nyilván nem mindenki ilyen, de a többség) nagyon sokat ront rajtuk.
Budapesten járkálva 10-ből 9-szer eltalálom a turista csajoknál, hogy Kelet- vagy Nyugat-Európa.
"Közép- és Kelet-Európában szokás mondani, hogy a legszebb nők vannak"
Elárulom, hogy ezt a baromságot egyedül a magyarok mondogatják. Rajtunk kívül senki se mondogatja, hogy itt milyen szép nők vannak.
Remélem, akik itt ócsárolják a magyar nőket, azok külföldön ketesnek maguknak barátnőt is.:)
Egyébként jártam pár helyen külföldön és mindenhol mondták, hogy a magyar lányok szépek.
Az osztrák határ mellett lakom, sokat járok át, ha az itt fanyalgók is napi szinten ingáznának ki, elsírnák magukat....:) Ezenfelül voltam huzamosabb ideig Németországban is, sok szép nőt ott sem láttam.
"Közép- és Kelet-Európában szokás mondani, hogy a legszebb nők vannak"
"Elárulom, hogy ezt a baromságot egyedül a magyarok mondogatják. Rajtunk kívül senki se mondogatja, hogy itt milyen szép nők vannak."
-> Ez nem igaz. Sok helyen mondják. És objektív valóságtartalma is van, mert itt elég nagy a genetikai változatosság, sokan megfordultak errefele és nem is egy szigeten lakunk vagy máshogy elszigetelt helyen.
Aztán hol? Mutass már rá példát.
Nyilván nem fogják azt mondani az idelátogató külföldiek, hogy milyen rondák a magyar nők... Ez csak udvariasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!