Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha meglátnátok egy ilyen nőt így a strandon, megkívánnátok?
Figyelt kérdés
Kép linkje hozzászólásban.
Tehát szép arc, rendbetett haj, magabiztos kisugárzás, kicsi poci, dús keblek, széles combok, kerek popó, stb.
2020. jan. 21. 12:39
32/41 anonim válasza:
100/100
Egy egészséges nő így néz ki.
Nem olyan combja és segge van mint egy kőművesinasnak.
34/41 anonim válasza:
#32 A túlsúly sosem egészséges. Lehet ez a szexuális ízlésed, de ne indokold meg az elhízást úgy, hogy annak egészséges voltát hangsúlyozod.
--------
Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak, sem testalkatilag, sem korosztályával nem volna nekem való. 30+-os nő, és molett.
36/41 anonim válasza:
Nem, a combja, csípője miatt nem.
38/41 anonim válasza:
10eskent voltam, s egyetértesz. Mégis lepontoztak rendesen. Ilyen az, ha normálisan gondolkodik valaki.
39/41 anonim válasza:
Én azért pontoztalak le, mert tartalmilag nem értek veled egyet. Az, hogy valakit megkívánsz valahol (magyarán beindít, kicsit elfantáziálsz róla, ennyi, szóval egy elég gyakori emberi jelenség), egyáltalán nem azt jelenti, hogy direkt azért mentél oda. És hát bizonyos helyeken (pl. strandon) hajlamosítanak az ingerek az ilyen szintű megkívánásra.
40/41 anonim válasza:
Elég baj, ha nem tudod kontrollálni magad. Pláne a strandon, ahol a férfinek még a gondolata is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!