Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számit hogy a csaj fiatal, ha kövér?
Figyelt kérdés
Ha egy csaj gyönyöru babaarc , ápolt , sminkelt , fodraszolt , szépen öltözik viszont nagyon kövér 100-105 kiló , es reng a feneke , akkor mégis vonzó lehet egy 17 évvel idösebb pasi számára ?#elhizottság
2020. jan. 21. 10:45
11/19 anonim válasza:
Rühellem a kövér nőket. Pláne, ha fiatalok.
12/19 anonim válasza:
A fiatalság sok mindent kompenzál, még némi túlsúlyt is
13/19 anonim válasza:
Sajnálom, nekem egyáltalán nem jönnek be a kövér nők. Az, hogy egy kicsi felesleg van rajta hát bánja a baj, de ez a 100+ kilós kategória nekem már nagyon sok. Ha én oda tudok figyelni magamra, a páromtól is elvárhatom, nem?
15/19 anonim válasza:
Nekem nem számítana milyen idős, nem vonz a túlsúly. Továbbá hatalmas egészségügyi kockázata van. Fogyjál le.
16/19 anonim válasza:
Van aki szereti a teltebb alkatot, mondjuk 100-105 kg már kicsit sok - na meg egészségtelen is!
Az idősebb (50+) pasinak meg mindenféle fiatal csaj bejön alkattól függetlenül :D
17/19 anonim válasza:
Megjöttek a dagadékok lepontozni azokat, akik bevallják, hogy undorító ahogy kinéznek.
18/19 anonim válasza:
100 kilós nők nagyon kevés pasinak jönnek be.Gyönyörű arc is kizárt,mivel hatalmas tokája lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!